Tuesday, 17 January 2012

TARIK TRAFIK PERCUMA KE BLOG ANDA


Caranya Mudah sahaja, Dengan mendaftar di FreeViral.com korang akan boleh meningkat kan traffic blog korang. jom follow step nie..


[1] pergi ke FreeViral.comLink


[2] Dan korang akan jumpa macam nie..



[3] Tapi petak code kat atas kosong kan, so kita kena klik iklan di bawah tu dari no 1 hingga 5 dan paste kan ke dalam kotak di atas.


[4] Selepas itu kita kena isi borang kat bahgian bawah tu.


[5] Dan bila dah dapat comfirmation email kita akan di berikan referel link. Ni contoh saya punya.


http://www.FreeViral.com/?r=386838


[6] Bila dah dapat id mcm ni tinggal buat post macam ni untuk promosi link referral kita. kalau kita cuba buka url tersebut ia akan membawa kita pada referral link kita, Bukan itu saje kita juga akan di berikan pilihan html code untuk di paste pada blog kita. Dan akan keluar icon seperti di bawah.





Antara kelebihan FreeViral.com nie..


[/] Ianya percuma dan tidak memakan masa yang lama,


[/] Agak mudah berbanding web free yang lain


[/] Pengguna boleh login ke web freeviral nie untuk ubah URL mereka..


SO LETS TRY IT..


sumber drp: http://ikhwandanblog.blogspot.com







No comments:

Post a Comment